Troffelvloer verwijderen

Het verwijderen van een troffelvloer is een zware en moeilijke klus. Een troffelvloer bestaat namelijk uit een combinatie van zand en kunsthars en ligt namelijk muurvast gegoten op de dekvloer. Daarom kan het verwijderen van troffelvloeren in veel gevallen alleen maar worden uitgevoerd met professionele en bemande machines.

Stripmachine
Wij gebruiken hiervoor een professionele stripmachine, die ook kan worden ingezet voor heel veel andere toepassingen. Hardeman Vloerbewerking zorgt er dus voor dat uw troffelvloer snel en vakkundig wordt verwijderd. De gespecialiseerde machine is een bemand apparaat, dat de troffelvloer snel en zorgvuldig ‘weg schaaft’. Op die manier blijven er meestal geen vloerresten over.

 

Bekijk de video voor een praktijkvoorbeeld van het verwijderen van troffelvloeren:

 

 

Resten
Vloerresten zijn er de oorzaak van, dat een nieuwe vloer niet egaal kan worden gelegd. Hardeman vloerbewerking verwijdert niet alleen vloeren en vloerresten, maar ook coatings en verf. Wij doen dit snel, professioneel en accuraat. Ook hiervoor gebruiken we gespecialiseerde apparatuur. Wij verwijderen indien u dit wenst alle resten. De (dek)vloer eronder komt vervolgens zonder schade tevoorschijn! Zo kan de nieuwe vloer perfect egaal worden aangebracht en bespaart u onnodige kosten voor het repareren van de ondervloer of cementdekvloer.

Meer voordelen
Behalve dat Hardeman Vloerbewerking snel en nauwkeurig werkt, zijn er ook nog andere voordelen om het verwijderen van uw troffelvloer door ons te laten doen. Indien u de vloer zelf verwijdert, loopt u namelijk gezondheidsrisico’s. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan vrijkomende stofdeeltjes of aan andere schadelijke stoffen. Wij nemen daarom deze ongezonde en lastig klus graag van u over.

Afvoeren
Indien u dit wenst kunnen wij u nog meer ontzorgen. De verwijderde vloerresten kunnen wij voor u afvoeren. Hardeman Vloerbewerking doet dit op een milieuvriendelijke manier.

 

WhatsApp WhatsApp ons