PVC vloer verwijderen

Heeft u een PVC vloer of gelijmde PVC stroken? Deze vloeren zijn heel populair en komen de laatste jaren vaak voor. De vloeren zijn zeer sterk en ze hebben een slijtvaste toplaag. Het nadeel is dat een PVC vloer verwijderen heel moeilijk kan zijn. Hardeman vloerbewerking doet dit vakkundig. Zonder uw ondergrond te beschadigen. We gebruiken hiervoor professionele, bemande apparaten.

Arbeidsintensief
Met huis-, tuin- en keukengereedschap is het echt niet te doen. Dat blijkt telkens weer. Het is namelijk zeer arbeidsintensief. Hardeman vloerbewerking neemt u deze zware fysieke klus dan ook graag uit handen. Wij werken met zit-stripmachines die bestuurd worden door ons professionele personeel. Als een PVC vloer op de verkeerde manier wordt weggehaald is er bovendien een grote kans dat de onderliggende cementvloer ook wordt beschadigd. Dit zorgt voor hoge kosten!

Stoffen
Het zelf verwijderen van een PVC vloer heeft ook nog andere nadelen. Het is namelijk heel slecht voor de gezondheid doordat er veel stofdeeltjes en andere schadelijke stoffen vrij komen. Ons professionele team neemt dit werk graag van u over.

Ondervloer
Na het verwijderen van de PVC vloer zullen de medewerkers van Hardeman vloerbewerking uw vloer bekijken. Zij kijken onder andere of er nog werk aan de ondervloer moet plaatsvinden. Het kan zijn dat er lijmresten tevoorschijn komen. Ook deze halen we graag voor u weg. We gebruiken voor dit werk eveneens een gespecialiseerde, bemande machine.

Afvoeren
Het is uiteraard ook belangrijk dat de PVC vloer niet alleen van de vloer wordt gehaald. U wilt waarschijnlijk ook graag dat het netjes wordt  afgevoerd. Ook dit kunnen wij indien gewenst voor u verzorgen!

Vragen
Heeft u na het lezen van de informatie over het verwijderen van PVC vloeren nog vragen? U kunt ons altijd even bellen. Onze vakbekwame medewerkers staan u graag te woord en kunnen uw vragen uitstekend beantwoorden.

WhatsApp WhatsApp ons