Marmeren vloer polijsten

Marmeren vloer polijstenMarmeren vloer polijsten

De reden dat mensen ervoor kiezen om een marmeren vloer te nemen is dat zo’n vloer een elegante uitstraling geeft aan hun huis of bedrijfspand. De mooie kwaliteit van een marmeren vloer speelt hierin zeker een rol. Heeft u een prachtige marmeren vloer liggen, waarin doffe looppaden zijn ontstaan en waarvan door slijtage de glans is verdwenen? Dan is de beste oplossing uw marmeren vloer polijsten of uw marmeren vloer laten polijsten.

Na het polijsten van de marmeren vloer een mooie zijdeglans

Polijsten is  een geweldige opknapbeurt voor uw marmeren vloer. Na het polijsten zal er een zijdeglans (gezoet) effect ontstaan. Na meerdere bewerkingen krijgt uw vloer een hoogglans effect.Nadat wij de vloer gepolijst hebben verdient het zeker een aanbeveling om er een impregnering op aan te brengen.

Impregneren

Omdat marmer van nature een poreus materiaal is, dringt vuil er gemakkelijk in. Dit vuil is lastig te verwijderen. Door het marmer te impregneren komt er als het ware een film op het marmer te liggen. Hierdoor kunnen vuil en vocht weinig invloed meer hebben op de marmeren vloer. Nu zal de vloer zijn mooie uitstraling behouden.

 

Een prachtige glans

Misschien vraagt u zich wel eens af, hoe het komt dat bij andere mensen de marmeren vloer zo mooi glanst. De oorzaak van zo’n mooie glans ligt in het professioneel polijsten van de vloer. Een marmeren vloer polijsten verdicht de vloer en geeft hem zijn prachtige glans.

De glansgraad

Hardeman vloerbewerking zal uw marmeren vloer polijsten totdat de glansgraad ontstaat welke u mooi vindt. Van een matte glans tot een zijdeglans of hoogglans. Ons gespecialiseerde team werkt met bemande polijstmachines met diamantsegmenten, waardoor er een optimaal resultaat verkregen wordt. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit heel graag van u!

 

 

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons