Linoleum verwijderen

Linoleum-verwijderenLinoleum is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Linoleum verwijderen kan daarom nog al moeilijk zijn. Wilt u deze vloerbedekking snel laten verwijderen? Hardeman vloerbewerking staat voor u klaar! Wij doen dit zonder de ondergrond te beschadigen. We gebruiken hiervoor professionele, bemande apparaten. We werken zeer vakkundig en netjes.

Stripmachine
Het verwijderen van linoleum is een zwaar en intensief karwei. Vaak is linoleum verlijmd of gespijkerd op de ondervloer. Daarom kan het verwijderen van linoleum in de meeste gevallen alleen maar worden uitgevoerd met professioneel apparatuur. Wij gebruiken hiervoor een stripmachine. Deze kan tevens worden ingezet voor heel veel andere toepassingen. Hardeman vloerbewerking zorgt er dus voor dat uw oude linoleum op snelle en vakkundige wijze wordt weggehaald. De gespecialiseerde machine wordt bemand door een van onze medewerkers. Op die manier blijven er weinig lijmresten over op de ondervloer.

Lijm
Die lijmresten zorgen er voor dat een nieuwe vloer niet egaal kan worden gelegd. Wanneer er toch te veel lijmresten over blijven, kunnen wij deze ook voor u verwijderen. Hardeman vloerbewerking verwijdert naast lijmresten ook coatings en verf van vloeren. Ook dit gebeurt snel, vakkundig en netjes. We gebruiken hiervoor eveneens een gespecialiseerde, bemande machine. Hierdoor komt de vloer eronder onbeschadigd tevoorschijn! Op deze manier kan de nieuwe vloer egaal worden aangebracht. U bespaart tevens onnodige kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Gezondheid
Behalve dat wij uw vloerbedekking vakkundig verwijderen, zijn er nog andere belangrijke redenen deze klus door ons te laten doen. Wanneer u de linoleum zelf verwijdert, loopt u bepaalde gezondheidsrisico’s. Wat denkt u van de vrijkomende stofdeeltjes? Of alle andere stoffen die schadelijk zijn? Onze professionals nemen u deze ongezonde, tijdrovende klus daarom graag uit handen!

Milieu
Wilt u nog meer ontzorgd worden? Indien u dit wenst kunnen wij de verwijderde vloerresten voor u afvoeren. Hardeman vloerbewerking doet dit op een milieuvriendelijke manier. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

 

WhatsApp WhatsApp ons