Gietvloer verwijderen

gietvloer-verwijderenSoms is het nodig om uw gietvloer te laten repareren. Bijvoorbeeld als de vloer ernstig beschadigd is door scherpe voorwerpen of intensief gebruik. Hardeman vloerbewerking kan uw gietvloer snel herstellen. In het algemeen voeren we de gietvloer herstelwerkzaamheden binnen een paar dagen uit. Het komt echter ook voor dat de vloer zo ernstig is beschadigd dat de gietvloer moet worden verwijderd. Ook hiervoor kunt u onze professionele mensen inhuren.

Scheurvorming
Gietvloeren bestaan in vele vormen. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor naadloze vloeren. Er zijn verschillende beschadigingsniveaus. Deze hebben allemaal invloed op de manier van reparatie. De gietvloer kan onder andere plaatselijk beschadigd zijn, bijvoorbeeld door vocht. Ook als er scheurvorming is ontstaan door werking van de ondergrond, is dit voor Hardeman vloerbewerking geen enkel probleem.

Slechte kwaliteit
We kunnen echter ook de conclusie trekken dat de gietvloer over de gehele linie van slechte kwaliteit is. In dat geval is er nog wel een efficiënte oplossing: het verwijderen van de volledige topcoating en het aanbrengen van een nieuwe coatinglaag. Na het verwijderen van de coating kan de gietlaag worden mogelijk nog worden gerepareerd.

Verwijderen
Een andere conclusie kan zijn dat de hele gietvloer moet worden verwijderd. Dan moet men helemaal opnieuw beginnen. Oorzaken kunnen zijn vocht en andere vloeistoffen. Deze kunnen de gietlaagstructuur zeer ernstig aantasten.

Intensieve klus
Het verwijderen van een gietvloer is een zeer intensieve klus. Wij werken met geavanceerde apparaten die worden bestuurd door onze professionele medewerkers. We werken vakkundig en snel doordat we meerdere machines gebruiken. Hierdoor kunnen we vele vierkante meters gietvloer per dag verwijderen. De gietvloer wordt in dit geval van de ondervloer afgeschraapt. Dit wordt zeer zorgvuldig gedaan, zodat de ondervloer niet wordt beschadigd. Dit scheelt u veel geld omdat de ondergrond niet hersteld hoeft te worden.

Vragen
Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem contact op! Wij nemen rustig de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden.

 

WhatsApp WhatsApp ons