Een betonvloer? Ideaal voor werk of privé

superfloor voor betonvloeren
Superfloor! Glans is het nieuwe mat
28 maart 2019
nieuwe look
Een nieuwe look voor je huis? Pak je vloer aan!
28 mei 2019

Een betonvloer? Ideaal voor werk of privé

Betonvloer voor stoer effect

Betonvloer in huis

Overweeg je om een betonvloer in huis te nemen? Dan ga je dus voor een stoer effect in je woonkamer! Een betonvloer is een ideale manier om het huis wat robuuster te maken. Doordat het wel fijntjes wordt afgewerkt kan het een heel mooi effect geven aan je huis. Als je nog meubels zoekt voor bij je betonvloer, dan kan je alle kanten op. Een betonvloer is vrij basic, hierdoor kan je qua stijl zelf een inrichting bepalen die mooi staat!

Doorsnee? Dacht het niet!

Wil je eens wat anders dan doorsnee? Kies dan meubels die er wat klassieker uitzien, zo komt je vloer heel mooi naar voren juist. Of kies een interieur dat de robuustheid van de betonvloer versterkt. Kies voor een stoere leren bank, metalen afwerkingen van de eettafel of mooie hanglampen die vroeger in een fabriek hebben gehangen (dat is helemaal van nu). Je kan zelf de kleur van het beton kiezen, ga je voor een lichte tint of juist een donkere tint? Kijk wat het beste in jouw huis past.

Op kantoor

Ook kan je op de werkvloer voor een betonvloer kiezen. Het handige is dat het makkelijk in het onderhoud is. Het past helemaal in een modern kantoor en je kan het goed combineren met kantoormeubels. Wel is aan te raden om dan voor meubels te gaan met wat meer kleur erin. Kantoormeubels zijn op zichzelf vaak vrij saai en eentonig. Als je dit dan combineert met een betonnen vloer kan het er heel saai en niet inspirerend uit komen te zien. Zonde! Mocht je geen nieuwe meubels willen aanschaffen, zorg er dan voor dat je een aantal mooie planten neerzet. Niet alleen voor het ook mooi, maar ook beter voor de gezondheid en de werkkwaliteit.

Hardeman Vloerbewerking kan je betonvloer onderhouden. Wil je de vloer na verloop van tijd polijsten of opruwen? Dat is allemaal mogelijk met het professionele team van Hardeman Vloerbewerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp WhatsApp ons