Een betonnen vloer samenstellen

In het geval dat Hardeman vloerbewerking samen met u een betonnen vloer gaat samenstellen kunt er op rekenen dat dit accuraat en professioneel vakkundig gedaan zal wordt! In het geval dat Hardeman vloerbewerking een betonnen vloer gaat samenstellen, houden wij uiteraard rekening met verschillende factoren. We gaan samen met u bekijken, wat uw wensen zijn met betrekking tot de volgende keuzes: welke kleur beton wenst u en of u een geslepen of gepolijste betonvloer wenst.

Een matte afwerking, zijde- of hoogglans

Ons team van vloerspecialisten brengt een coating aan op uw betonnen vloer in zowel hoogglans, zijdeglans of juist in een matglanzende uitvoering. Iedere klant heeft bepaalde wensen met betrekking tot de vloer. Uiteraard in de door u gewenste kleur. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wensen en wij realiseren het voor u.

Opruwen van de vloer

Het opruwen van nieuwe betonnen vloeren is van groot belang, in het geval er bijvoorbeeld hellingen op een terrein of in een fabriek aanwezig zijn. Dit opruwen heeft als doel te voorkomen dat het personeel er niet op uit zal glijden. En uiteraard ook dat de voertuigen er niet gaan slippen. Zo worden de correcte, veilige arbeidsomstandigheden gecreëerd die ongelukken voorkomen.Ook wordt uw vloer opgeruwd als er een coating moet worden aangebracht, dit is dan te bate van de hechting.

WhatsApp WhatsApp ons