Betonvloer schuren en betonvloer polijsten

Geschuurd en gepolijst beton hoogglans.Superfloor tm, revolutionair

Wij laten u graag kennis maken met Superfloor tm. Dit is een nieuwe, revolutionaire vloermethode die uw betonnen vloer bijzonder sterk en duurzaam maakt. In principe is het een eenvoudige, maar geniale methode. De machines en diamantsegmenten van HTC zullen uw betonvloer schuren en polijsten. Hierdoor wordt de oude toplaag van het beton volledig verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton naar de oppervlakte. Dit proces maakt de vloer sterker en duurzamer. En de vloer krijgt hierdoor een bijzonder mooie glans, indien gewenst!

Coating, matte finish, zijde- of hoogglans.

Wij schuren uw vloer met diamantschuurmachines ten bate van de hechting;  Al het vuil is er zo direct uit. Wij brengen geen bescherm laag op de beton aan, omdat je dit na verloop van tijd er weer af loop.Wij impregneren de beton, dit trekt in de beton, i.p.v. dat het erop ligt.Zo creëer je dus een (bijna) onderhouds vrije vloer. Iedere klant heeft bepaalde wensen met betrekking tot de vloer. Indien u de vloer door ons laat coaten, is de vloer vele jaren beschermd. Uiteraard in de door u gewenste kleur. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wensen en wij realiseren het voor u. Een goed geschuurde en gecoate vloer kan, bij correct gebruik, minstens 15 tot 20 jaar meegaan.

 

 

Betonvloer polijsten

Hardeman vloerbewerking polijst uw betonvloer. Ook dilataties (dagnaden welke vaak ongelijk zijn), worden weer gladgeschuurd. Indien het hoogteverschil niet meer dan 0,5 cm bedraagt. Er wordt gewerkt met diamant schuurmachines. Zo krijgt u het mooiste resultaat. Een perfect gepolijste vloer, tot in de puntjes keurig afgewerkt. Een vloer om nog vele jaren onbezorgd plezier van te hebben. U zult verbaasd zijn, wat er van uw betonnen vloer te maken valt!

Hardeman vloerbewerking zorgt ervoor, dat de door ons gepolijste vloer glad, vlak en stofvrij wordt gemaakt. Ook is het machinaal reinigen van zo’n vloer uitstekend te doen.

 

WhatsApp WhatsApp ons