Betonvloer schuren en polijsten

 

Maak kennis met Superfloor TM: revolutionair!

Wij laten u graag kennis maken met Superfloor TM. Dit is een nieuwe, revolutionaire vloermethode die uw betonnen vloer bijzonder sterk en duurzaam maakt. In principe is het een eenvoudige, maar geniale methode. Met behulp van de machines en diamantsegmenten van HTC schuren en polijsten wij uw betonvloer. Hierdoor wordt de oude toplaag van het beton volledig verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton naar de oppervlakte. Dit proces maakt de vloer sterker en duurzamer. En de vloer krijgt hierdoor -indien gewenst- een bijzonder mooie glans!
 

Schuren, impregneren en coaten

Wij schuren uw vloer met diamantschuurmachines ten bate van de hechting; hierdoor is al het vuil is er direct uit. Wij brengen geen beschermlaag aan op het beton omdat je dit na verloop van tijd er weer af loopt. Wij impregneren het beton: dit trekt in het beton, i.p.v. dat het erop blijft liggen. Zo creëer je dus een (nagenoeg) onderhoudsvrije vloer. Iedere klant heeft bepaalde wensen met betrekking tot de vloer. Indien u de vloer door ons laat coaten (uiteraard in de door u gewenste kleur), is de vloer voor vele jaren beschermd. Een goed geschuurde en gecoate vloer kan, bij correct gebruik, minimaal 15 tot 20 jaar meegaan.

 

Uw betonvloer schuren en polijsten of toch slijpen?

Wat zijn nu uiteindelijk de verschillen, is het alleen de uitstraling? Of heeft de ene meer voordelen dan de andere? Beide varianten zijn in vele kleuren beschikbaar en beide kunnen ze zowel mat als in zijdeglans of hoogglans worden afgewerkt. Ook zijn beide vloeren na oplevering nagenoeg onderhoudsvrij. Het verschil zit vooral tussen de ‘look and feel’ van de vloeren: een geslepen betonvloer heeft een hele gemêleerde uitstraling door de duidelijk zichtbare kiezelstructuur,  waar de geschuurde betonvloer juist een gevlekte structuur heeft, die door de spelen met grofheid en patroon van het schuren een hele drukke of juist rustig uitstraling kan krijgen.

 

 

Betonvloer polijsten

Hardeman vloerbewerking polijst uw betonvloer. Ook dilataties (dagnaden welke vaak ongelijk zijn), worden weer gladgeschuurd. Indien het hoogteverschil niet meer dan 0,5 cm bedraagt. Er wordt gewerkt met diamant schuurmachines. Zo krijgt u het mooiste resultaat. Een perfect gepolijste vloer, tot in de puntjes keurig afgewerkt. Een vloer om nog vele jaren onbezorgd plezier van te hebben. U zult verbaasd zijn, wat er van uw betonnen vloer te maken valt!

Hardeman vloerbewerking zorgt ervoor, dat de door ons gepolijste vloer glad, vlak en stofvrij wordt gemaakt. Ook is het machinaal reinigen van zo’n vloer uitstekend te doen.

 

 

 

WhatsApp WhatsApp ons