Betonvloer reinigen

Hardeman vloerbewerking is gespecialiseerd in het polijsten, opruwen en schuren van onder andere betonnen vloeren. Ook het schuren doen wij helemaal stofvrij. Na het polijsten kunnen wij uw betonvloer voor u reinigen. Dit gebeurt vakkundig en snel. We gebruiken hiervoor zeer professionele machines.

Nieuwe vloer
Misschien wilt u binnenkort een nieuwe vloer aanschaffen? Wellicht denkt u aan vaste vloerbedekking, een parketvloer, laminaat vloer, tegels of zelfs een gietvloer? Welke vloerbedekking u ook kiest, de betonnen ondervloer moet mooi egaal zijn. Dit zal uiteraard gebeuren voordat u de nieuwe vloer laat leggen.

Vakman
Eerst moet het beton worden geëgaliseerd. Ook dat kunt u door onze medewerkers laten doen. Er moet worden gezorgd voor een schone, droge ondergrond. We vegen, stofzuigen en vervolgens wordt er nog een keer met een vochtige veger na geveegd om alle kleine deeltjes te verwijderen. Pas daarna kan de egalisatiemortel worden aangebracht. Betonvloeren egaliseren is naar onze mening echt een karwei voor de vakman, die weet wat hij doet.

Machines
Misschien besluit u om uw betonnen vloer niet te bedekken met een andere vloerbedekking. Ook dat is mogelijk. Hardeman vloerbewerking kan uw betonnen vloer vervolgens polijsten. Alles wordt hierbij weer netjes gladgeschuurd. We werken hierbij met een diamant-schuurmachine. Met deze machines krijgt u een perfect gepolijste vloer, die echt tot in de puntjes is afgewerkt. Van deze vloer zult u nog lang onbezorgd plezier hebben! Een professioneel geschuurde (en gecoate) vloer gaat namelijk bij normaal gebruik ruim 15 tot 20 jaar mee.

Reinigen
De vloerspecialisten van Hardeman vloerbewerking maken de gepolijste betonnen vloer vervolgens glad, vlak en stofvrij. Na het polijsten van de betonnen vloer, is het tijd om de betonvloer machinaal te reinigen. Ook dit kan Hardeman vloerbewerking voor u tot in de puntjes verzorgen. Met onze professionele bemande machines behalen wij de allerbeste resultaten! U zult verbaasd zijn dat er van uw betonnen vloer nog zo veel te maken is! Neem contact op voor meer informatie.

 

 

WhatsApp WhatsApp ons